Kauneushoitola LOPETTAA TOIMINTANSA 14.7.2023

22.05.2023

Nyt on aika tullut kiittää ja kumartaa syvään teille rakkaat asiakkaamme, ja samaan hengenvetoon ilmoittaa että 14.7.2023 Kauneushoitola Luminean tarun hohtoinen tarina päättyy ja suljemme ovemme pysyvästi.

Pitkään jatkuneiden talousongelmien seurauksena päätämme vuokra suhteemme jonka myötä yritystoiminta lakkaa. Ajat ovat olleet kolmatta vuotta äärettömän rankat meille kaikille. Olemme yrittäneet antaa kaikkemme ja sen me todentotta olemmekin tehneet, mutta kaikista ponnisteluista huolimatta ei toivottua tulosta ole saavutettu. Nyt olemme siinä tilanteessa, että viisainta on yrittää kerätä jäljellä olevat ylpeyden rippeet ja laittaa ne visusti taskuun. Ehkä vielä jonain päivänä saamme kaivaa ne esiin ja herättää sen maagisen taian esiin mitä olemme teidän kanssanne luoneet viimeisen 13-vuoden aikana. En voi muuta enää sanoa kuin kiitos. Kiitos sen miljoonannen kerran teille kaikille rakkaille asiakkailleni, jotka olivat luomassa tätä tarinaa kanssani ja mahdollistivat Kauneushoitola Luminean olemassaolon. Kiitos.

 

 

 

Kalenteri on auki kosmetologin osalta vielä 14.7.2023 asti ja toiminta jatkuu Kauneushoitola Luminean tiloissa siihen asti.

Kampaajamme Virpi Matinlassi jatkaa toimintaansa uusissa tiloissa kesäkuun aikana. Virpi ilmoittaa omille asiakkailleen uuden osoitteen heti kun mahdollista. Siihen asti hänetkin tavoittaa vielä vanhasta tutusta osoitteesta.

 

Nyt on syytä käyttää myös kaikki lahjakortit, joilla niitä vielä jäljellä on ja ajat kannattaa varata N-Y-T heti, sillä kesän lähestyessä ajat menevät normaalistikin tavallista nopeampaa. 14.7.2023 jälkeen ei Luminean lahjakortteja voi enää käyttää.

 

Kaikki viimeiset vapaat ajat varattavissa osoitteessa https://www.luminea.fi/28412

olethan ystävällinen ja varaat aikasi nyt heti.

 

Kiitos vielä teille kaikille näistä vuosista. Ilman teitä ei olisi ollut meitä, joten nöyrä kiitos. Nyt on aika siirtyä kohti uutta. Aurinkoista kesää kaikille. Hymyillään kun tavataan

 

Rakkaudella, Kosmetologinne Outi Pekkala

22.05.2023Kauneushoitola LOPETTAA TOIMINTANSA 14.7.2023
01.01.2023Hinnaston päivityksiä vuodelle 2023
15.11.2022JOULUN 2023 AUKIOLOAJAT