Henkilökunta

Outi Pekkala

Kosmetologi &ihoterapeutti puh.044-0202224

Olen pohjoisesta kotoisin oleva kosmetologiyrittäjä, joka on tiennyt jo pienestä pitäen että "minusta tulee kosmetologi" ja näin kävi. Pääsin kosmetologikouluun ja valmistuin sieltä vuonna 2008. Sen jälkeen työskentelin hetken kosmetiikkaliikkeessä myyjänä, kunnes eräänä päivänä päätin että "nyt se hetki on tässä". Ei mennyt kuin muutama hassu viikko, kun sain toiminimeni voimaan ja pääsin vihdoin toimimaan itsenäisenä kosmetologiyrittäjänä. Olen toiminut kosmetologiyrittäjänä vuodesta 2010 ja ehtinyt työskennellä erilaisissa liiketiloissa ympäri Rovaniemeä. Nämä vuodet ovat olleet huikeita ja olenkin saanut näiden vuosien aikana paljon uusia ystäviä, asiakkaita ja hienoja kollegoita.

Tammikuussa 2013 vihdoin ja viimein sain mahdollisuuden ja uskalsin tehdä sen, mistä jokainen meistä kauneudenhoitoalan ihmisistä jossain vaiheessa haaveilee. 
 
Perustin siis oman hoitolan kaupungin  keskustan sydämen sykkeeseen. 

Tervetuloa vanhat & uudet asiakkaat!  

Palvelen sinua ilolla ja ammattitaidolla,
rakkaudella alaan kosmetologinne Outi.

Virpi Matinlassi

Parturi-kampaaja , puh. 0400352551

Virpi Matinlassi

Olen palvellut parturi-kampaajana jo yli 17 vuotta. Olen kehittänyt itseäni olemalla tässä työssä monella eri tasolla; parturi-kampaajana, oppilaiden ohjaajana, liikkeenhoitajana; vetäen jopa 10 työntekijän työyhteisöä.

Vuosien varrella erilaiset erikoishoidot, tyyli- ja värianalyysit ovat tulleet tutuiksi. Tästä syystä luonnollisesti pyrin aina kartoittamaan asiakkaan tyylin, koon,  kasvon- ja kallonmuodon, hiuslaadun/kasvusuunnat ja elämäntavan hiustenlaiton kannalta, ennen kuin alan tekemään hiustenmuotoilua. Asiakas saa sanoa toiveet ja yhdessä rakennetaan toimivin hiustyyli.

Työskentelen Luminean rauhallisessa liikkeessä, jonne on helppo tulla koko perheen hiusasioiden tiimoilta. Palvelen mielellään asiakkaita vauvoista vaareihin.

Tervetuloa tutustumaan!

Yksilöllisesti ammattitaidolla sinua palvellen;     Virpi