Ajankohtaista

8.11.2018KOSMETOLOGI ÄITIYSLOMALLALue lisää »7.11.2017Ajanvaraus netissä ripsipidennykset & kosmetologiLue lisää »8.11.2018Kosmetologi sijaista etsitään!Lue lisää »24.5.2018Käyttämättömät lahjakortitLue lisää »

Yhteystiedot

Olemme auki
Ma-Pe Klo 9.00 - 17.00
Lauantaisin
ja muina aikoina
sopimuksen mukaan

logoweb.jpg
Korkalonkatu 12
96100 Rovaniemi

Kosmetologi Outi Pekkala puh. 044-0202224

email: pekkala.outi@gmail.com

Parturi-kampaaja Virpi Matinlassi puh. 0400-352551

Henkilökunta

Outi Pekkala *HOX! Kosmetologi äitiyslomalla*

Kosmetologi &ihoterapeutti puh.044-0202224

Olen pohjoisesta kotoisin oleva kosmetologiyrittäjä, joka on tiennyt jo pienestä pitäen että "minusta tulee kosmetologi" ja näin kävi. Pääsin kosmetologikouluun ja valmistuin sieltä vuonna 2008. Sen jälkeen työskentelin hetken kosmetiikkaliikkeessä myyjänä, kunnes eräänä päivänä päätin että "nyt se hetki on tässä". Ei mennyt kuin muutama hassu viikko, kun sain toiminimeni voimaan ja pääsin vihdoin toimimaan itsenäisenä kosmetologiyrittäjänä. Olen toiminut kosmetologiyrittäjänä vuodesta 2010 ja ehtinyt työskennellä erilaisissa liiketiloissa ympäri Rovaniemeä. Nämä vuodet ovat olleet huikeita ja olenkin saanut näiden vuosien aikana paljon uusia ystäviä, asiakkaita ja hienoja kollegoita.

Tammikuussa 2013 vihdoin ja viimein sain mahdollisuuden ja uskalsin tehdä sen, mistä jokainen meistä kauneudenhoitoalan ihmisistä jossain vaiheessa haaveilee. 
 
Perustin siis oman hoitolan kaupungin  keskustan sydämen sykkeeseen. 

Minut löydät siis nykyisin osoitteesta: Korkalonkatu 12 96100 Rovaniemi.  Palvelen sinua ilolla ja ammattitaidolla. Tervetuloa vanhat & uudet asiakkaat!  

Virpi Matinlassi

Parturi-kampaaja , puh. 0400352551

Virpi Matinlassi

Olen palvellut parturi-kampaajana jo yli 17 vuotta. Olen kehittänyt itseäni olemalla tässä työssä monella eri tasolla; parturi-kampaajana, oppilaiden ohjaajana, liikkeenhoitajana; vetäen jopa 10 työntekijän työyhteisöä.

Vuosien varrella erilaiset erikoishoidot, tyyli- ja värianalyysit ovat tulleet tutuiksi. Tästä syystä luonnollisesti pyrin aina kartoittamaan asiakkaan tyylin, koon,  kasvon- ja kallonmuodon, hiuslaadun/kasvusuunnat ja elämäntavan hiustenlaiton kannalta, ennen kuin alan tekemään hiustenmuotoilua. Asiakas saa sanoa toiveet ja yhdessä rakennetaan toimivin hiustyyli.

Työskentelen Luminean rauhallisessa liikkeessä, jonne on helppo tulla koko perheen hiusasioiden tiimoilta. Palvelen mielellään asiakkaita vauvoista vaareihin.

Käytän vain huippulaadukkaita Wella System professional sekä Sebastian professional-kampaamo-tuotteita. Molemmat sarjat myös myytävänä liikkeessä.

Tervetuloa tutustumaan!

Yksilöllisesti ammattitaidolla sinua palvellen;     Virpi

Ella Savolainen

Ripsienpidennysammattilainen,kosmetologi puh. 04096338903

Ella Savolainen

Olen Rovaniemellä syntynyt ja kasvanut 23-vuotias kosmetologiyrittäjä. Pääsin opiskelemaan alaa heti peruskoulun jälkeen ja päädyin yrittäjäksi melkein vahingossa heti pari viikkoa valmistumisen jälkeen. Aloitin yrittäjänurani tekemällä kulmien muotoilua ja värjäystä sekä ripsienpidennyksiä ja tänä päivänäkin teen täysipäiväisesti vain ripsitöitä ja niiden ohessa kulmien muotoilua. Myös muut kosmetologin hoidot kiinnostavat minua, mutta koen, että on parempi keskittyä omiin erikoisosaamisiin ja minulla se on tällä hetkellä ripsipidennykset.

Minulla on kokemusta ripsienpidennyksistä vuoden 2012 keväästä saakka ja tänä aikana olen käynyt viisi erilaista koulutusta, seurannut alaa eri kanavia pitkin, pitänyt säännöllisesti yhteyttä kollegoihin ja kouluttajiini ja tehnyt tuhansia ripsitöitä sadoille eri asiakkaille. Tänä päivänä käytän enää vain volyymiripsitekniikkaa, koska se on kokemuksieni mukaan paras mahdollinen. Ripsienteko on intohimoni ja haluan kehittyä alalla aina vain paremmaksi. Käytän työssäni mahdollisimman hyvin siedettyjä, hygieenisiä ja turvallisia tuotteita sekä välineitä, laadusta ja lopputuloksesta tinkimättä. Ala ja tuotteet kehittyvät huimaa vauhtia, joten kokeilen jatkuvasti uusia tuotteita ja tekniikoita ja vain parhaat niistä pääsevät asiakkaiden ripsiin asti.

Olen käynyt viimeisimpänä laadukkaat Lashloversin sekä Cristel Studion koulutukset ja aion tulevaisuudessa kouluttautua vielä lisää. Minun käsissäni voit olla varma, että ripset on toteutettu tarkasti ja huolellisesti.

Hyllystäni löydät ripsienpidennysten kotihoitoon suositut ja toimivat tuotteet sekä Hopea-Puron ihanat korvakorut jotka on kaikki varustettu vähintään vuoden takuulla!

Tervetuloa kaunistautumaan!

-Ella