luminea-fp.jpg

Kauneushoitola Luminea LOPETTAA YRITYSTOIMINTANSA JA SULKEE OVENSA

14.7.2023

Nyt on aika tullut kiittää ja kumartaa syvään teille rakkaat asiakkaamme, ja samaan hengenvetoon ilmoittaa että 14.7.2023 Kauneushoitola Luminean tarun hohtoinen tarina päättyy ja suljemme ovemme pysyvästi.

Pitkään jatkuneiden talousongelmien seurauksena päätämme vuokra suhteemme jonka myötä yritystoiminta lakkaa. Ajat ovat olleet kolmatta vuotta äärettömän rankat meille kaikille. Olemme yrittäneet antaa kaikkemme ja sen me todentotta olemmekin tehneet, mutta kaikista ponnisteluista huolimatta ei toivottua tulosta ole saavutettu. Nyt olemme siinä tilanteessa, että viisainta on yrittää kerätä jäljellä olevat ylpeyden rippeet ja laittaa ne visusti taskuun. Ehkä vielä jonain päivänä saamme kaivaa ne esiin ja herättää sen maagisen taian esiin mitä olemme teidän kanssanne luoneet viimeisen 13-vuoden aikana. 

En voi muuta enää sanoa kuin kiitos. Kiitos sen miljoonannen kerran teille kaikille rakkaille asiakkailleni, jotka olivat luomassa tätä tarinaa kanssani ja mahdollistivat Kauneushoitola Luminean olemassaolon. Kiitos.

palvelut.jpg
tuotteet.jpghinnasto.jpg